Recenzii despre Skincell Advanced

 • Sergiu
  Bună ziua tuturor. Serul Skincell Advanced are o aromă plăcută și o textură netedă. Utilizate în ciuda negilor gâtului, au dispărut complet în doar 30 de zile. L-am folosit de 2 ori pe zi, efectul este doar o bombă, eu însumi nu mă așteptam la acest remediu.
  Skincell Advanced
 • Iana
  Am folosit serul skincell advanced pentru a scăpa de alunițele de pe pielea mea. Alunita semnificativă și vizibilă a dispărut complet în decurs de 2 luni. Este bine că am dat spatele procedurii, am crezut și în efectul acestei substanțe. Îi sfătuiesc pe toată lumea, încearcă și aplică.
  Skincell Advanced
 • Liuba
  I-am spus soțului meu să trateze negii de pe pielea mea. Am crezut că o altă cremă le poate elimina, în timp ce te-am convins să o folosești. A dispărut după 7 zile. Au trecut 20 de zile de când folosesc serul Skincell Advanced, negii sunt doar mazăre.
  Skincell Advanced
 • Dorina
  În timpul sarcinii, am început să dezvolt probleme ale pielii. Doctorul a spus că totul este în ordine, dar această imagine nu m-a bucurat. La sfatul unui prieten, am cumpărat serul Skincell Advanced și, după o lună, nu mai rămăsese nimic din pete și negi. Așa că vă sfătuiesc.
  Skincell Advanced
 • Dorina
  Aveam o aluniță foarte urâtă lângă nas. Întotdeauna am urât-o, chiar am mers la chirurg pentru ajutor. Dar doctorul m-a sfătuit să încep să încerc serul Skincell Advanced. În doar 2 luni am scăpat de alunițe pe față fără intervenție chirurgicală. Am fost uimit de rezultat.
  Skincell Advanced
Evaluarea utilizatorilor Skincell Advanced
4.2
15