Instructiuni de folosire Skincell Advanced

Instrucțiuni de utilizare Skincell Advanced

Instrucțiuni pentru utilizarea corectă a Skincell Advanced

Serul Skincell Advanced este un corector inovator pentru alunițe și veruci, care a câștigat încrederea multor oameni din Moldova. Skincell Advanced este un ser natural, cu o textură foarte ușoară și non-grasă. Este o formulă activă rapid, cu toate ingredientele de care aveți nevoie într-o sticlă picurătoare, care este pur și simplu superbă.

Acest ser aventuros vine sub formă lichidă și vine într-o sticlă de sticlă cu o pipetă aplicatoare deasupra. Dispozitivul oferă o aplicație calificată și accesibilă în zonele afectate. Această formulă îmbogățită, atunci când este aplicată în mod repetat, vă oferă pielea fără cusur în cel mai scurt timp. Utilizarea corectă a instrumentului nu va ridica întrebări speciale. Este ușor să urmați aceste instrucțiuni pentru aplicație:

Instrucțiuni de utilizare Skincell Advanced
Pasul 1 Spălați zona țintă cu săpun sau spălare facială care vi se potrivește, clătiți bine. Apoi aplicați o cantitate mică de ser Skincell Advanced pe zonele afectate. Lăsați-l să acționeze câteva minute. Apoi masați-l cu generozitate până când este complet absorbit în piele.
Pasul 2 Acum lasă serul să rămână pe piele timp de 8 ore. Pielea dvs. va fi ușor inflamată, dar acest lucru este normal. Pe zonele afectate se formează o crustă, care cade instantaneu în mod natural, lăsându-ți pielea perfectă și netedă.

Cel mai bine este să-l utilizați noaptea și înainte de culcare, deoarece atunci ingredientele active ale Skincell Advanced primesc 6-7 ore. Este suficient timp pentru ca ingredientele necesare să pătrundă în rădăcina patului și să alerteze sistemul imunitar că celulele albe din sânge intră în zonă. Această reacție defensivă a corpului va începe procesul de îndepărtare, precum și procesul de vindecare.

După puțină inflație în această zonă, veți obține o scabie. Nu alegeți și nu zgâriați crusta. În schimb, dă-i odihnă. În cele din urmă, ingredientele Skincell Advanced deshidratează o aluniță sau o etichetă de piele, provocând uscarea și căderea de la sine.

Indicații de utilizare Skincell Advanced

Principalele indicații pentru utilizarea serului:

  • Alunițe întunecate.
  • Alunițe ușoare.
  • Negi mici.
  • Negi mari.
  • Urme ale pielii.

Dacă observați unul dintre aceste semne, nu trebuie să întârziați și să începeți tratamentul acum.

Contraindicații pentru utilizarea Skincell Advanced

Înainte de a utiliza un produs sau de a-l cumpăra dintr-un magazin fizic sau online, ar trebui să fiți întotdeauna bine informați despre produsul pe care îl cumpărați. Acest lucru se aplică alimentelor, medicamentelor, suplimentelor nutritive și chiar electronicelor.

Pe baza a ceea ce se știe despre serul Skincell Advanced, există motive să credem că serul nu are efecte secundare.

Serul Skincell Advanced a fost testat pe toate tipurile de piele și nu a prezentat efecte secundare ale pielii după utilizare. Și, evident, Skincell Advanced este cel mai sigur mod de a elimina alunițele și urmele pielii și alte urme sau impurități de pe pielea ta.

Dar dacă aveți afecțiuni speciale și specifice ale pielii, trebuie să vă adresați dermatologului înainte de a utiliza suplimentul.